Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

10.Ata i duan organizatat sekrete në formën e shoqatave kulturore

Alameh Zejd bin Muhammed el-Medkhali (v. 1435)

Burimi: Esbab Istikamat-ish-Shebab ue Baua’ith Inhirafihim, fq. 19

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

10 – Ata i duan organizatat sekrete në formën e shoqatave kulturore, klube sportive, aventura të skautëve, madje edhe shkollat ku mësohet Kurani, shkolla të cilat duhet të respektohen në mënyrë që ato të mos bëhen një kamuflazh që shfrytëzohet nga njerëzit dinakë dhe mashtrues. Në të gjitha këto që përmendëm më lartë ata kanë shfrytëzuar njerëzit dashamirës që kujdesen për këto institucione.

Shpërndaje: