Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

10.Kur ishte lufta Fixhar?

Alameh Hafidh bin Ahmed el-Hakemi (v. 1377)

Burimi: Ameli fis-Sirah en-Nebeuijjeh, fq. 93

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja 10: Kur ishte lufta Fixhar?

Përgjigje: Lufta Fixhar ishte kur ai ishte katërmbëdhjetë ose pesëmbëdhjetë vjeçar. Ai mblidhte shigjeta për xhaxhallarët e tij.

Shpërndaje: