Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

11.Ata lavdërojnë pasuesit e bidateve dhe qortojnë Ehl-us-Sunnetin

Alameh Zejd bin Muhammed el-Medkhali (v. 1435)

Burimi: Esbab Istikamat-ish-Shebab ue Baua’ith Inhirafihim, fq. 20

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

11 – Ata nuk vlerësojmë gjërat në mënyrë të duhur dhe sheriatike. Një shembull i kësaj është se ata lavdërojnë pasuesit e bidateve dhe i ngrisin ata dhe aktivitetet e tyre në qiell ndërsa qortojnë ata që duhet të lavdërohen, vlerësohen, për të cilët duhet lutur në mënyrë që ata të bëjnë sakrifica edhe më të mëdha dhe të vazhdojnë të ecin në metodologjinë e mirë dhe të drejtë profetike.

Shpërndaje: