Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

12.Ata shfaqin një gjë dhe fshehin një tjetër

Alameh Zejd bin Muhammed el-Medkhali (v. 1435)

Burimi: Esbab Istikamat-ish-Shebab ue Baua’ith Inhirafihim, fq. 20

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

12 – Ata tregojnë xhelozi për ligjin Islam dhe urrejtje ndaj sekularizmit dhe të ngjashme. Në të njëjtën kohë ky grup vepron vepra të fshehura dhe veprime të shëmtuara që shpesh bien në kundërshtim me atë që flasin, veprojnë dhe në të cilën thërrasin.

Shpërndaje: