Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

24.Ai që nuk falej do të mbetet në xhehenem përgjithmonë

Imam Muhamed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Hukm Tarik-is-Salah
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

3 – Ai do të mbetet në xhehenem përgjithmonë.

Allahu -te ala- ka thënë:  

Vërtet që Allahu i ka mallkuar kufarët dhe ka përgatitur për ta zjarr flakërues. Në të cilin do të mbeten përgjithmonë dhe nuk do të gjejnë as Ueli (mbrojtës), as ndihmues. Ditën kur fytyrat t’u kthehen përmbys në zjarr, do të thonë: “Ah, sikur t’i ishim bindur Allahut dhe t’i ishim bindur të dërguarit! 33:64-66

Shpërndaje: