Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

35.Çka duhet thënë kur të ndalemi në ndonjë vend?

Shejkhul Islam Ibnu Tejmijeh (v. 728)
Sahihul-Kelimit-Tajjib
Verifikoi dhe korrigjoi: Imam Muhamed Nasirudin el-Albani
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

142 – Khaulah bint Hakim (radijAllahu anha) tregoi se ajo e dëgjoi të dërguarin e Allahut duke thënë:

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ الله التامَّاتِ من شَرِّ مَا خَلَقَ

“Ai i cili ndalet ose hyn në ndonjë vend, pastaj thotë: “Kërkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të Allahut nga e keqja që ka krijuar.”

nuk do t’i bëj dëm asgjë derisa të largohet nga ai vend.”

Transmeton Muslimi.

Shpërndaje: