Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

39.A ka dallim në mes mes’hit të burrave dhe të grave?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Studime dhe fetva në lidhje me dhënien mes’h çorapeve

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 39: A ka ndonjë dallim në mes burrave dhe grave kur është fjala për t’i dhënë mes’h çorapeve?

Përgjigje: Nuk ka dallim në mes burrave dhe grave në këtë çështje. Ne duhet të dimë parimin që thotë se ajo që vlen për burrat vlen edhe për gratë, dhe ajo që vlen për gratë vlen edhe për burrat derisa të dëshmohet e kundërta.

Shpërndaje: