Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

4.Ata i nxisin rininë kundër qeverisë Saudite

Alameh Zejd bin Muhammed el-Medkhali (v. 1435)

Burimi: Esbab Istikamat-ish-Shebab ue Baua’ith Inhirafihim, fq. 18

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

4 – Ata i nxisin rininë dhe ata që janë si ta kundër pushtetarëve në këtë vend. Allahu i ruajt ata nga çdo e keqe dhe urrejtje, dhe ua ktheftë komplotin e ziliqarëve kundër tyre në mënyrë që ata të mos arrijnë qëllimet e tyre për të cilat punojnë, për të cilën rekrutohen dhe thërrasin në të.

Shpërndaje: