Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

4.Kur ka lindur ai ﷺ?

Alameh Hafidh bin Ahmed el-Hakemi (v. 1377)

Burimi: Ameli fis-Sirah en-Nebeuijjeh, fq. 92

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja 4: Kur ka lindur ai ﷺ?

Përgjigje: Ai ﷺ ka lindur të hënën me datën 12 Rabi el-Auuel në vitin e Elefantit.

Shpërndaje: