Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

6.Sulmet në komplekset tregtare dhe banka janë një shembull i terrorizmit

Alameh Zejd bin Muhammed el-Medkhali (v. 1435)

Burimi: El-Irhab, fq. 12

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

3 – Kidnapimet dhe sulmet kundër komplekseve tregtare dhe bankave apo plaçkitja e tyre në mes të ditës është një shembull i terrorizmit kriminal. Një veprim i tillë i keq rrjedh në parim vetëm nga njerëzit që e kanë humbur imanin dhe njerëz të çoroditur që sulmojnë robërit e Allahut për të përmbushur nevojat e tyre dhe të ngopin zemrat e tyre edhe nëse ata përjetojnë një dënim poshtërues në këtë botë dhe në tjetrën.

Shpërndaje: