Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

-40 gradë gjatë namazit të sabahut

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (55), min: 1.04.24

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/16503

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Në vendin tonë bien temperatura në -40 gradë gjatë namazit të sabahut. A është atëherë e lejuar që të falemi në shtëpi dhe jo me xhemat?

Përgjigje: Po. Në qoftë se kjo ndikon në shëndetin e tij, ai falet në shtëpi. Në qoftë se kjo nuk ndikon në shëndetin e tij dhe ai mund të vishet me rroba të ngrohta, ai falet me xhemat.

Shpërndaje: