Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

48.Fytyra e saj shkëlqente dhe ajo buzëqeshi

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Xhilbab el-Mar’ah el-Muslimeh, fq. 98

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

6 – Në “Tarikh Dimeshk” të Ibn Asakir, ku ai transmetoi në lidhje me kryqëzimin (varjen deri në vdekje) e Ibn-uz-Zubejrit se:

“Nëna e tij (Esma bint Ebi Bekr) erdhi. Fytyra e saj shkëlqente dhe ajo buzëqeshi.”

Shpërndaje: