Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

6.Kur iu hap gjoksi i tij ﷺ?

Alameh Hafidh bin Ahmed el-Hakemi (v. 1377)

Burimi: Ameli fis-Sirah en-Nebeuijjeh, fq. 92

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja 6: Kur iu hap gjoksi i tij ﷺ?

Përgjigje: Kjo ndodhi kur ai ﷺ sa ishte një djalosh i vogël, gati katër vjeçar. Ai ishte duke kullosë bagëtitë e prindërve të tij nga gjiri. Pas kësaj ngjarje, ata ia lanë atë ﷺ nënës së tij.

Shpërndaje: