Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rëndësia e përvojës në rukje

Shejkh Rabi bin Hadi el-Medkhali
Esileh Muhimmeh Haul el-Rukjah ue Ruka
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka përvoja ndonjë rëndësi kur bëhet fjalë për rukjen?

Përgjigje: Përvoja ka të bëjë në fushën e mjekësisë dhe jo në rukje. Mjekësia bazohet në praktikë dhe përvojë. Por lidhur me rukjen është më mirë për muslimanin që t’i përmbahet formave të lejuara të rukjes. Sa i përket praktikës dhe përvojës, si do ta dish (si ke arritur përvojë të mjaftueshme), madje nga erdhi ky mendim?

Shpërndaje: