Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

9.Atyre nuk u intereson për besimin e saktë Islam

Alameh Zejd bin Muhammed el-Medkhali (v. 1435)

Burimi: Esbab Istikamat-ish-Shebab ue Baua’ith Inhirafihim, fq. 19

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

9 – Atyre nuk u intereson për besimin e saktë Islam që është baza dhe themeli i fesë. Për shkak të kësaj injorance, po ashtu për arsye të tjera ju i shihni se sa të përzier ata janë. Njëri është sunni, një tjetër është Shiit, disa janë adhurues të varreve. Ata i bashkon sistemi i sektit plotësisht. Në përputhje me të është themeluar vëllazëria, mbështetja dhe ndihma. Kjo është një katastrofë e çuditshme.

Shpërndaje: