Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

9.Mbrojtja kundër epidemisë së Koronës – Namazi i natës

Shejkh Abdurr-Rrazak bin Abdil-Muhsin el-Abbad
Burimi: Ashru Uasaja lil-Uikajah min-el-Uaba, fq. 12
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

9 – Namazi i natës

Bilali (radijAllahu anhu) tregoi se i dërguari i Allahut ﷺ ka thënë:

“Faleni namazin e natës, sepse ky ishte zakon i njerëzve të devotshëm para jush. Namazi i natës është afrim tek Allahu, ndalim nga mëkatet, fshirje e veprave të këqija dhe largim i sëmundjes nga trupi.” 1


1 Tirmidhi dhe të tjerë.

Shpërndaje: