“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet bërë hamd Allahun nëse teshtin gjatë namazit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Lika Ramadani Maftuh 13/9-1437

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Liqo%20As-Salamah%20%2013%20-%209%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A duhet muslimani ta bëjë hamd1 Allahun nëse ai teshtin gjatë namazit?”

Përgjigje: ”Ai duhet ta bëjë hamd Allahun pa e ngritur zërin. Duhet të jetë në atë mënyrë që ai mund të dëgjojë veten e tij.”

___________________________

1 të thotë elhamdulilah

Shpërndaje: