“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet falë sunnetin kur t’i bashkojmë namazet?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: (Silsilet-ul-Huda uen-Nur (135))

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Nuk është e ligjëruar falja e namazeve vullnetare në mes dy namazeve të detyrueshme kur t’i bashkosh ato (namaze farz). Megjithatë, nuk ka asgjë që refuzon faljen e namazit vullnetar të namazit të fundit.”

Shpërndaje: