“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet kryer umren para kryerjes së haxhit?

Alameh Rabi bin Hadi el-Medkhali 

Burimi: Audiokaseta Ikhlas ed-din liLah

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet kryer umren para kryerjes së haxhit?

Përgjigje: Jo, nuk duhet por është më mirë nëse e bën.

Shpërndaje: