“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet lexuar Besmelen me zë në namaz?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse gjatë një rekati lexojmë më shumë se një sure, a duhet lexuar Besmelen çdoherë me zë?”

Përgjigje: ”Në asnjë moment gjatë namazit, nuk është i saktë leximi i Besmeles me zë.”

Shpërndaje: