“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet njoftuar autoritetet lidhur me rekrutimin e ISIS-it?

Alameh Salih bin Muhammed el-Luhejdan 

Burimi: http://putselefa.com/informisanje-nevjernickih-vlasti-o-onima-koji-se-zele-prikljuciti-isis-u/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse unë jam i bindur se një person është duke planifikuar për ti´u bashkangjitur ISIS-it, a jam i detyruar që ti informojë autoritetet në lidhje me të dhe sidomos në qoftë se autoritetet nuk janë myslimane?”

Përgjigje: ”Të mos e lerë pa i informuar ata.”

Shpërndaje: