“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet personi i cili bie në idhujtari të pastrohet dhe ta shqiptojë shahadetin?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (19)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%20%207%20-%205%20-%201435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A duhet myslimani i cili bie në idhujtari të madhe dhe pendohet të pastrohet dhe ta shqiptojë shahadetin?”

Përgjigje: ”Po, ai duhet ta shqiptojë shahadetin. Ndërsa nuk është obligim që të pastrohet.”

Shpërndaje: