Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet puthur këndin e Jemenit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%204%20-%202%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlamuslimane.com

Pyetje: A duhet puthur këndin e Jemenit sikurse gurin e zi?

Përgjigje: Jo. Ai duhet të preket me dorë pa e puthur.

Shpërndaje: