Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet të pres imami në ruku ata që futen në xhami?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Masail Ebi Umar es’ile lil-Imam Bin Baz rahimehullah. fq. 14-22

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Kam pyetur Shejkh Bin Bazin për imamin, kur ai është në ruku, a duhet t’i pres ata që janë duke hyrë në namaz?

Ai u përgjigj: Nëse ai dëgjon dikë duke ardhur le të pret, por jo në mënyrë që të bëhet e vështirë për xhematin që janë duke u falur pas tij.

Shpërndaje: