“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet të themi tekbir kur e bëjmë sexhden et-Tilaueh?

Imam Abdurr-Rrahman bin Nasir es-Sa’di 

Burimi: el-Mexhmu el-Kamilah li-Mu´allafat vol.7 fq.116

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A duhet të themi tekbir kur e bëjmë sexhden et-Tilaueh (sexhdja e leximit)?”

Përgjigje: ”Nëse bëhet jashtë namazit, mendimi i saktë është se nuk është e detyrueshme për të bërë tekbir apo teslim …”

Shpërndaje: