“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet t’i fryhet duarëve gjatë tejemumit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/8112

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi për t’i fryer duarëve para se të fërkohet fytyra gjatë marrjes tejemum?”

Përgjigje: ”Kjo është rekomanduar. Nëse ke shumë pluhur në duar kështu që është e rekomanduar për ta pakësuar atë.”

Shpërndaje: