“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet t’i shërbesh së pari të moshuarit apo personit në të djathtë?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (191)

www.perlatmuslimane.com

”Kur t’i shërbesh të tjerëve duhet filluar gjithmonë t’i japësh personit në të djathtë. Nocioni se duhet t’i jepet së pari më të moshuarit dhe pastaj atyre në të djathtë është i gabuar.”

Shpërndaje: