Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet t’i tregojë burrit për mëkatet që bëri para martesës?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Sherh Ighathat-il-Lahfan (25)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Shejkh i nderuar. Kjo pyetje është nga një grua e cila thotë se ajo ra në një mëkat të madh para se të martohej.

Pyetja e saj është: A e ka obligim që ta informojë burrin e saj për mëkatin që bëri dhe…

Përgjigje: Ajo duhet t’i fshehë mëkatet e saj. Ajo duhet të pendohet para Allahut dhe t’i fshehë mëkatet e saj dhe elhamduliLah

Shpërndaje: