“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A e nxjerr nga feja personin prishja e namazit për shkak të obsesioneve?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (37)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%201%20-%2011%20-%201436.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A e nxjerr nga feja personin prishja e namazit për shkak të obsesioneve?

Përgjigjja: Jo. Kjo është një sprovë dhe dënim për personin, por nuk e nxerr atë nga feja.

Shpërndaje: