Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A e prish agjërimin dalja e mëdhijut me epsh?

Shejkhul Islam Ibnu Tejmijeh (v. 728)

Burimi: Mexhmu-ul-Fetaua (116/145)
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çka ndodh nëse burri e puthë dhe e përqafon gruan e tij dhe i del medhij (lëngu që del gjatë epshit) që vjen si rezultat i epshit nga organi gjenital?

Përgjigje: Shumica e dijetarëve janë të mendimit se agjërimi prishet.

Shpërndaje: