Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A e prish agjërimin gëlltitja e ndonjë insekti pa qëllim?

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)
Burimi: Masail el-Imam Ahmed, fq. 90-96
Darul-Ma’rifeh
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1 – Kam dëgjuar imam Ahmedin të pyetet në lidhje me agjëruesin i cili gëlltit ndonjë insekt pa qëllim.

Ai u përgjigj: Ai nuk duhet ta kompensojë atë ditë ngase agjërimi nuk prishet.

Shpërndaje: