Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A e prishin agjërimin insulina?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Hajat-us-Sa’adeh
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A e prishin agjërimin insulina?

Përgjigje: Jo, nuk e prishin agjërimin. Ajo hynë nën lëkurë dhe nuk hynë në stomak.


Lexo: https://www.perlatmuslimane.com/agjerimi-i-te-moshuarit-i-cili-vuan-nga-diabeti-dhe-tensioni-i-larte-i-gjakut/

Shpërndaje: