Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është e lejuar për një burrë që të hyjë brenda tek gruaja e vëllait të tij (kunata), apo kushërirat e tij?

Shejkhul Islam Ibnu Tejmijeh (v. 728)

Burimi: Fataua En-Nisa, fq. 170

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejuar për një burrë që të hyjë brenda tek gruaja e vëllait të tij (kunata), apo kushërirat e tij?”
 
Përgjigje: ”Nuk është e lejuar që ai të jetë vetëm me to. Nga ana tjetër, lejohet nëse ai do të shkojë tek ato së bashku me dikë tjetër pa ndodhur diçka e dyshimtë. Allahu e di më se miri!”

Shpërndaje: