Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është e lejueshme për gratë që të heqin qimet nga trupi?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Fetvaja nr: (5/194-195)

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme për gratë që të heqin qimet nga trupi?

Përgjigje: Nuk ka problem për gratë që të heqin qimet siq janë mustaqet, qimet në kofshë, në kërci dhe në parakrah. Këto vende nuk llogariten të ndaluara sikurse janë heqja e vetullave.

Shpërndaje: