“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është e lejueshme që beqarët/beqaret të mendojnë për seks?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr. 6754

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme që djemtë e rinj beqarë të mendojnë për seks?

Përgjigje: Kjo nuk është e lejuar, sepse kjo shpi në kryerjen e mëkatit dhe në korrupsion.

Shpërndaje: