“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është e lejueshme që të hiqen qimet në mes të vetullave?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

 Burimi: Fetvaja nr: (5/197)

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme për gratë që të heqin qimet në mes të vetullave?

Përgjigje: Është e lejueshme që të hiqen ato, sepse ato nuk llogariten si pjesë e vetullave.

Shpërndaje: