“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është e lejueshme të rruhen qimet në gjoks?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva 

Fetvaja nr: (212/5)

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme të rruhen qimet në gjoks?

Përgjigje: Lejohet heqja e tyre pa shkaktuar ndonjë dëm në trup.

Shpërndaje: