Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është ed-Dahr (koha) prej emrave të Allahut?

Imam Abdul-Aziz bin Abdil-lah bin Baz

Burimi: Sherh Kitab-it-Teuhid, fq. 140

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Ata që thonë se ed-Dahr (koha), është një nga emrat e Allahut gabojnë. Një prej tyre është Ibn Hazmi. Por hadith do të thotë se është Allahu që e ka krijuar kohën dhe ka krijuar gjithçka në të.

Shpërndaje: