Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është er-Rrazik prej emrave të Allahut?

Imam Salih bin  Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/7643.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A i përket emri er-Rrazik emrave të Allahut apo duhet të themi se er-Rezzak është prej emrave të Allahut?”

Përgjigje: “Siç është përmendur. Er-Rezzak është prej emrave të Tij. Megjithatë, në një mënyrë informative rreth Tij mund të thuhet se Ai është er-Rrazik (Ai i cili furnizon).”

Shpërndaje: