Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është gabim hedhja e kockave në mbeturina?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Sherh Fet’h-il-Mexhid (29)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid%20%20-%2025%20-%201%20-%201436.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është gabim që të hidhen kockat në mbeturina duke pasur parasysh se ato janë ushqim i vëllezërve tanë prej xhinëve?

Përgjigje: Jo, kjo nuk është gabim. Por sigurohu që të mos fshihesh me to pas nevojës fiziologjike ose që t’i ndotësh ato.

Shpërndaje: