“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është kusht të ecurit gjatë sa’it?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Fet’h-il-Mexhid (34)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është një kusht për të ecur gjatë sa’it apo lejohet të shtyhet personi me një karrocë?

Përgjigje: Ju e keni dëgjuar përgjigjen për këtë. Atij i lejohet ta shtyjnë dhe i lejohet të ecë.

Shpërndaje: