Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A është obligim leximi i përmbajtjeve të ushqimit?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr. (22/285) 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet lexuar përmbajtjet e ushqimeve për të qenë i sigurt se ushqimi nuk përmban substanca të bëra nga derri apo alkooli?

Përgjigje: Po kjo është obligim.

Shpërndaje: