Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A hyjnë engjëjt në shtëpinë në të cilën ka televizion?

Komisioni i Përhershëm për
Kërkime Shkencore dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr 8128

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com 

Pyetje: Nëse engjëjt nuk hynë në shtëpitë në të cilat ka imazhe (foto) të qenieve të gjalla, çfarë është vendimi i imazheve që hynë në shtëpitë tona përmes telvizionit. Mendoj se në ditët e sotme, nuk ka shtëpi që nuk posedon telivizion.
 
Përgjigje: Imazhet që shfaqen në telivizion, nuk kanë të njëjtin gjykim si imazhet e palëvizshme në shtëpi, sepse ato në telivizion shfaqen e pastaj zhduken.

Shpërndaje: