Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet gruas që t’i shfaq flokët në prani të grave?

Imam Ibn-ul-Arabi 

Burimi: Ahkam 3/288.

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Unë jam i mendimit se, gruas myslimane i lejohet që t’i tregojë flokët para të gjitha grave, po ashtu edhe nëse ato janë jobesimtare.”

Shpërndaje: