“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet gruas të bëhet imam i burrit në namazin nafile?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (49), min: 59:00

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/m-3%20%20-%2012%20-%202%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja: A i lejohet gruas të jetë imam i burrit të saj në namazet nafile duke pasur parasysh se ajo e di të tërë Kuranin përmendësh?

Përgjigje: Jo. Gruaja nuk mund të jetë imam i burrit në namaz. Kjo nuk lejohet.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram