“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet muhrimit të bartë syze dielli dhe orë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/liqu-%2020-08-1435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet muhrimit të bartë syze dielli dhe orë?

Përgjigje: Kjo lejohet. Syzet lejohen. Ora mund të diskutohet sepse ajo rrethon një pjesë të trupit. Është më mirë për ti’u shmangur asaj. Por në qoftë se ai ka nevojë për të lejohet ta bartë atë.

Shpërndaje: