Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A i lejohet personit që di arabisht të bëjë rukje në gjuhë të tjera?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (28)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid%20-%2018%20-%201%20-%201436.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet të bëjë rukje në një gjuhë tjetër përveç gjuhës arabe në qoftë se unë e di se rukja nuk përbëhet nga idhujtaria?

Përgjigjja: Jo. Ai që e di gjuhën arabe i lejohet të bëjë rukje vetëm në gjuhën arabe.

Shpërndaje: