Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A jam mahrem i gruas së dajës?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani (11)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/msrf–09041434.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A jam unë mahram për gruan e dajës?

Përgjigje: Jo, nuk je. Ajo është e huaj për ty. Gruaja e vëllait tënd është më afër për ty se gruaja e dajës, por ti nuk je mahrem i saj. Atëherë, si të jesh mahrem i gruas së dajës?

Shpërndaje: