Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A janë Murxhiah el-Fukaha Ehlus-Sunneh?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (22)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fth-mjd-01061435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çfarë do të thotë Murxhiah el-Fukaha? A janë ata Ehlus-Sunneh?”

Përgjigje: ”Po, ata janë nga Ehl-us-Sunneti, por ata posedojnë Irxha. Ata zotërojnë llojin më të lehtë të Irxhas.”

Shpërndaje: