Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ka prindër të tillë sot?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (140)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Ku është babai i sotëm, për të mos përmendur nënën, të cilët rrahin fëmijët e tyre dhjetë-vjeçarë që nuk e falin namazin?”

Shpërndaje: